Logga in

Syfte

Risktagande och möjlighet

Redovisningsmässigt resultat, ESG-relaterade perspektiv och tillväxt är alla förvisso viktiga parametrar, men dynamiken och potentialen bor snarare i kassaflödesperspektivet och balansräkningen.

Med en ”kultur” som, redan i skolbänken, lär oss att fokusera på resultaträkning istället för cashflow så är det ingen större gåta att många företag idag får en kraftig slagsida mot denna och redovisning. Detta återspeglas också i hur nutida affärssystem och andra finansiella analysverktyg utformas vilket sannolikt beror på att kassaflöde kräver ett förhållandevis komplicerat angreppssätt.

Här finns en resa att göra, en resa som handlar om att se risk för vad det är – en möjlighet snarare än ett hinder – och vår ambition är att med Core generera insikt och lägga grunden för ett mer relevant och tryggare beslutsfattande.

Syfte - Person går på lina

Med uppbackning av en tight, branschrelaterad grupp av investorer och systemutvecklare tar man 2023 beslutet att utveckla CORE – marknadens första SaaS-lösning med fokus på att  hantera komplexa datamängder över långa tidsspann och skapa förutsättningar för ett relevant och välgrundat beslutsfattande.
Lite som att kasta tärningarna och veta hur de kommer att landa.