Logga in

Om oss

Tro, veta och bedöma - Vägen mot ett tryggare beslutsfattande.

Idén konkretiseras över tid, nästan av sig själv – och som ett resultat av de insikter och återkommande frågor Marcus och Bo möter i sina roller som affärskonsulter. Fokus verkar gradvis ha förflyttats i såväl styrelse- som ägarled mot resultaträkningen till nackdel för det som i praktiken är ett företags mest dynamiska utvecklingsverktyg –  kassaflöde och balansräkning. Bristen på förståelse kring hur dessa påverkas över tid lägger en våt filt över såväl finansiell utveckling som beslutsfattande.

Man kan välja att resignera inför sakernas tillstånd – Marcus och Bo gör det inte.

För där det finns utmaningar bor också möjligheter, och här finns potential för ett lösning som inte bara kan skapa genomgripande överblick och kraftfulla beslutsunderlag utan få konkret betydelse för större fastighetsprojekts vara eller icke vara.

Med uppbackning av en tight, branschrelaterad grupp av investerare och systemutvecklare tas 2023 beslutet att utveckla Core – Marknadens första SaaS-lösning med fokus på att hantera komplex data över långa tidsspann och skapa förutsättningar för ett relevant och välgrundat beslutsfattande.

Lite som att kasta tärningarna och veta hur de kommer att landa.

Om oss - Marcus & Bo

Med uppbackning av en tight, branschrelaterad grupp av investorer och systemutvecklare tar man 2023 beslutet att utveckla CORE – marknadens första SaaS-lösning med fokus på att  hantera komplexa datamängder över långa tidsspann och skapa förutsättningar för ett relevant och välgrundat beslutsfattande.
Lite som att kasta tärningarna och veta hur de kommer att landa.

QuaeroTech grundare

Marcus Fransson

CO-founder & CEO

10+ års erfarenhet av ledarskap, digital teknik, finans och M&A

Bo Arberg

CO-founder & Chairman

20+ års erfarenhet av ledarskap, konsultverksamhet, finans och investeringar